Megérkezett a KitKat az Xperia E1 és E1 duálra

A Sony korábban már ígéretet tett arra, hogy az Xperia E1 és az E1 dual készülékei megkapják az Android KitKatet, ez a pillanat pedig most következett el, ugyanis a japán gyártó letölthetővé tette a frissítést a két említett modellre. Az elérhetőség országonként és régiónként változhat, ám hamarosan mindenki számára telepíthetővé válik a 4.4-es verzió.

Megérkezett a KitKat az Xperia E1 és E1 duálra

Az update egyébként a hibajavításokon kívül felületi és funkcióbeli előrelépéseket is hoz magával, átlátszó lesz például a vezérlőgombok mögötti sáv, az értesítési függönyben külön lapon jelennek meg a gyorsbeállítások kapcsolói, ezen kívül pedig frissül a Walkman alkalmazás, valamint a Stamina mód is. Szerencsére az applikációkat továbbra is át tudjuk majd helyezni a microSD kártyára, ugyanis a KitKat megkötései ellenére a Sony engedélyezte ezt a lehetőséget a szoftverben. A következő kettős a japánok ígéretei szerint az Xperia M2 és M2 dual lesz, amik majd megkapják az új zöld robotos rendszert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia E1 - közepes egyveleg

    A japán gyártó újdonsága belépőszínten próbál szerencsét, a Sony szerint ez lesz most már az alapmodell, és ez jó hír, mert az E1-nek is vannak erősségei.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés