Megállapodást kötött a Jabra és a Logitech

A Unified Communications (UC) területén meglévő jelentős növekedési lehetőségek kiaknázása érdekében a Jabra és a Logitech viszonteladói megállapodást kötött. Ennek keretében a Logitech több, gondosan kiválasztott Jabra headsetet kínál majd a piacon az új „Logitech powered by Jabra” co-branded márkanévvel.

A Logitech 2011 júliusától ajánlja majd a kiválasztott Jabra UC headseteket partnereinek és üzleti ügyfeleinek, kezdetben az észak-amerikai piacon. A következő lépésben az év során a co-branded headsetek a tervek szerint az egész világon piacra kerülnek. A Logitech eladási csatornái kiterjedtségét és széles körben ismert márkanevét a minőségi Jabra headsetekkel egyesítve a Jabra rendkívül fontos első lépést tett meg annak érdekében, hogy jelentősen erősítse a Jabra headsetek jelenlétét az összes fontos észak-amerikai kereskedelmi csatornában, ahol egyelőre a Jabra még nincs jelen.A Jabra jelenlegi partnerei segítségével továbbra is értékesíti a Jabra márka széles headset-termékportfolióját, míg a vállalati értékesítési csapat továbbra is a UC lehetőségek megragadására összpontosít.

„A Jabra célja a UC piac vezetőjévé válni. Cégünk és a Logitech megállapodása fontos lépés ezen az úton. Nagy örömmel jelentjük be együttműködésünket, hiszen így egyre többen fognak Jabra headsetet használni UC igényeik kielégítésére” – mondta Mogens Elsberg, a Jabra vezérigazgatója.

„Arra számítunk, hogy a Jabra minőségi headsetei a Logitech márkával és értékesítési hálózattal együtt erősíti majd a UC headsetek ismertségét. Ez meglévő partnereinknek és a Jabra értékesítési hálózatnak is előnyére válik” – folytatta Mogens Elsberg. „Az együttműködés a GN Netcommal lehetővé teszi a Logitech számára, hogy a UC megoldások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek – mondta Gerald P. Quindlen, a Logitech elnök-vezérigazgatója. – „A vállalatok mostantól egy cégtől beszerezhetik a UC megoldások teljes spektrumát a tárgyalóhelyiségtől a LifeSize videokonferencia végpontokig és infrastrukturális termékekig PC-re, Mac-re és táblagépekre, melyekhez webkamerákat, headseteket és speakerphone-okat csatlakoztathatunk."

Az első három „Logitech powered by Jabra” termék idén júniusban kerül piacra. Ezek a Logitech BSP 420 USB Speakerphone (JabraSPEAK 410), a Logitech BH970 Wireless DECT headset (JabraGO 6430) és a Logitech BH 870 Wireless Bluetooth headset (Jabra PRO 9450).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés