Még több látható a One M9 Plusból

Hirdetés

Egymás mellett látható a Mobile World Congress alkalmával leleplezett One M9, valamint az annak még be nem jelentett nagytestvére, melyet egyelőre One M9 Plus néven emlegetnek. A kép az eddig kiszivárgott pletykák alapján készült, vagyis még nem vehető biztosra ez a dizájn, ám túl sok változtatásra aligha kell majd számítani.

A legnagyobb különbség az alul látható gomb, vagy érzékelő, mely valószínűleg ujjlenyomat-leolvasóként funkcionál majd, kérdés, hogy lehúzással, vagy sima érintéssel tudja majd kezelni biometrikus azonosítónkat. A BoomSound hangszóró marad az előlapon, a hátlapon pedig egy viszonylag érdekes kialakítással rendelkező kamera látható. A One M9 Plus a hírek szerint Snapdragon 810 vagy MediaTek MT6795 chipsettel, 5,2 hüvelykes QHD kijelzővel, 32 GB-os belső tárhellyel és 3 GB RAM-mal érkezhet valamikor a közeljövőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

    Sebaj, a HTC kicseréli, legalábbis az USA-ban. A One M9 Plus nem, az Uh-oh névre keresztelt szolgáltatás viszont bemutatkozott az Egyesült Államokban.

  • Valami hatalmas érkezik a HTC-től

    Csupa nagybetű jelzi a HTC USA twitteres oldalán, hogy valami HATALMAS érkezik a tajvaniaktól. Vajon egy új phabletről vagy tabletről lehet szó?

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

Hirdetés