Még a nyáron befuthat a felturbózott Oppo R9

Három hónapja mutatkozott be az 5,5 hüvelykes Oppo R9 és a 6 hüvelykes R9 Plus, és kínai források máris tudni vélik, hogy hamarosan érkezik a folytatás. Az R9 Full HD-s AMOLED kijelzőt, MediaTek Helio P10-es rendszerchipet, 4 gigabájt RAM-ot és 64 gigabájtos belső tárolót kínál, és a P9S még erre is rálicitálhat, a GizmoChina értesülései szerint valamelyik Snapdragon SoC-vel. A tippek szerint augusztustól elérhető R9S vagy az R9 Plus rendszerchipjét (Snapdragon 652) vagy a Snapdragon 821-et fogja használni.

Bemutatkozott az Oppo R9 és R9 Plus
Alig mutatkozott be az Oppo R9, máris érkezhet a felturbózott változata [+]

Az R9 13 megapixeles előlapi és 16 megapixeles hátlapi kamerát kínál ultravékony, 6,6 milliméteres készülékházában, és a gyártó többi ajánlatát ismerve a P9S sem ígérkezik sokkal vastagabbnak. A dolog hátulütője az R9 esetében a 2850 milliamperórás telep, ez nem túl méretes az 5,5 hüvelykes képátló és az energiaigényes rendszerchip ismeretében. Öröm az ürömben az Oppo Super VOOC névre keresztelt gyorstöltési szabványa, amellyel alighanem az R9S akkumulátorát is villámgyorsan lehet majd csurig tölteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo A37

    A Snapdragon 410-alapú kütyü ázsiai belpiacos, azonban nem kizárt, hogy érkezik belőle a nemzetközi változat is.

  • Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

    Ami a nemrég bejelentett Oppo R9 nemzetközi variánsa. Nem maradt ki a 4 gigabájt RAM és a 16 megapixeles előlapi kamera.

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

Hirdetés