Még ebben a hónapban debütálhat a „OnePlus X"?

A dupla hátlapi kamerával felszerelt OnePlus készülékről már hírt adtunk nemrég, de két renderképen kívül nem tudtunk másba kapaszkodni, amikor a tulajdonságokról beszéltünk: a dupla kamera és dupla ledes villanó hátul, alattuk pedig az ujjlenyomat-olvasó igazolta, hogy nem belépőkategóriás modellről lesz szó, de aki a 2017 flagship killer-t várja, az valószínűleg még rosszul tippel. Az eddigiek alapján a OnePlus „X" ugyanis egy Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészletet kaphat, ugyanazt, ami már a One-ban is megbízhatóan dolgozott.

Dupla hátlapi kamerával felvértezett OnePlus mutatkozhat be még idén

Az „X" legnagyobb ütőkártyája valószínűleg a mérete lehet, két hatalmas phablet után úgy tűnik, hogy a harmadik mobiljuk 5 hüvelykes kijelzővel, ehhez kapcsolódóan pedig kisebb készülékházzal mutatkozhat be. A készülékről még ebben a hónapban leránthatja a leplet a gyártó, állítólag 249 dollárba, azaz körülbelül 70 000 forintba fog kerülni, arra viszont még nem derült fény, hogy a meghívásos rendszert megtartják-e az „X" esetében.

Azóta történt

  • A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus

    Legyen bármi is a neve, egyre közelebb vagyunk a kicsinyített OnePlus bemutatkozójához, a TENAA jóvoltából pedig már a méreteit és az akkumulátorának kapacitását is tudjuk.

  • Október 29-én érkezik a OnePlus X

    A korábbi, október 12-re vonatkozó pletykák hamisnak bizonyultak, az új időpontról viszont maga a gyártó tett közzé információt.

  • Kiszivárgott a OnePlus X ára

    Véletlenül (vagy teljesen szándékosan) felbukkant az egyik viszonteladónál az alacsonyabb árszegmensbe szánt OnePlus készülék és árcédulája.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Előzmények

Hirdetés