MediaTek Helio X20-at kap az Oukitel K6000 Premium

Hirdetés

Az Oukitel márkával már több ízben találkoztunk, kipróbáltuk az A28 névre hallgató okosórájukat és a U2 nevű okostelefont is, mindkét alkalommal ugyanaz volt a konklúzió lényege: a gyártónak még van hova fejlődnie, a kedvező ár pedig nem minden esetben megoldás. Reméljük, hogy a K6000 Premium nevű eszköznél már nem kell ezt mondanunk, de mostanában nem valószínű, hogy tesztasztalunkra kerül a készülék, hiszen egyelőre úgy jelentették be, hogy még egy darabig nem lesz kapható.

 MediaTek Helio X20-at kap az Oukitel K6000 Premium
[+]

A készülékkel egy komolyabb kategóriába szeretne lépni a gyártó, QHD felbontású 5,5 hüvelykes AMOLED kijelzőpanel, Sony IMX230 szenzorral szerelt 21 megapixeles hátlapi kamera, illetve 8 megapixeles, Sony IMX219 szenzorral szerelt előlapi kamera várja majd a felhasználókat. Hardveresen sem lesz gyenge a kütyü, MediaTek MT6797, azaz Helio X20 kerülhet bele tízmagos 2,5 GHz-es processzorral, 4 gigabájtnyi rendszermemóriával, 32 gigabájtos háttértárral és microSD bővítési lehetősséggel. A hátlapja alá kerülő lítium-polimer akkumulátor 6000 mAh kapacitású, a csomagban lévő 9 voltos, 2 amperes töltőfej gyorstöltésre is képes lesz. A specifikáció tehát impresszív, az viszont kérdéses, hogy ebből a projektből mikorra lesz megvásárolható termék.

Azóta történt

Előzmények

  • Az üzemidőre megy rá az Oukitel K6000

    Ahogy a nevéből is sejthető, a készülék hatalmas akkumulátort kapott, támogatja a gyorstöltést, ám érdekes módon a további specifikációkat még csak később közli a vállalat.

  • Oukitel U2 - a koncert elmarad

    Belépőszinten kínál decens hardverrel felvértezett mobilt az Oukitel. Vajon az U2-vel sikerül a kompromisszumokat minimálisra fogni, vagy a gyermekbetegségek lehúzzák az összképet?

  • Hátlapi e-ink kijelzővel érkezik az Oukitel U6

    Az Oukitel új, két kijelzős mobiljáról már hallottunk korábban, de most már ismerjük a teljes, hivatalos specifikációt és az árát is.

  • Oukitel A28 - sokat ígér

    A mediatekes SoC-vel felszerelt okoskütyü rozsdamentes acél házzal, bőrszíjjal, pulzusszám mérővel, Bluetooth kihangosító funkcióval és kedvező árcédulával támad, ám a sikere az új platformon áll vagy bukik.

Hirdetés