Más ciklusra térhet át az Apple

Úgy hírlik, hogy formaterv szempontjából mostantól nem két évente fogja frissíteni termékeit a cég, és végre nagyobb lehet az alaptárhely is.

A legújabb, Ázsiából érkező hírek szerint az Apple jelentősen megváltoztatja az korábban bevett két éves termékfrissítési ciklusait. Eddig ugyanis minden második esztendőben jött ki olyan iPhone, ami a korábbiaktól eltért, és most nem a hardverről, hanem a külső jegyekről beszélünk elsősorban. A következő generációs készülékek, amik valószínűleg szeptemberben mutatkoznak be, az iPhone 6 illetve 6s-nél megismert dizájnt öröklik majd meg, nyilván lesznek változtatások, de csak marginális mértékben.

Apple iPhone 6
[+] Valami hasonlóra számíthatunk idén is

Ezek közé tartozik az hátlapi csíkok száműzése, csak oldalt töri majd meg a fém készülékház egységét az almás vállalat. A nagyobb áttörés a pletykák szerint az lehet idén, hogy végre valahára nem 16, hanem 32 gigabájtos adattárolóval szerelik fel majd a legolcsóbb, alap variánst. A nagyobb fejlesztésekre tehát 2017-ig kell várni, a cupertinóiak az AMOLED-re térhetnek át az IPS-ről, a panelek gyártását valószínűleg a Samsung végzi majd. Az elemzők szerint egyébként nem várható több eladott iPhone 2016-ban, mint amennyit 2015-ben értékesítettek, aminek oka pont az lehet, hogy óriási áttörést az idei modellek nem hoznak. A dupla kamera azonban így is adott, számíthatunk még nagyobb akkumulátorra és akár a 3,5 milliméteres jack csatlakozó eltűnésére is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés