Március végén újabb Xiaomi termékek érkezhetnek

Hirdetés

A Xiaomi széles termékpalettával rendelkezik, nem csak okostelefonokat, hanem TV-ket, Android TV boxokat, fejhallgatókat, külső akkumulátorokat és fitneszkarkötőket is forgalmaznak. Úgy tűnik, hogy a rendkívül gyorsan fejlődő vállalat március 31-én újabb modellekkel rukkolhat elő, ekkor tartanak ugyanis sajtótájékoztatót. Az újdonságokat Lei Jun, a kínaiak vezérigazgatója fogja leleplezni, a szakértők pedig minimum három eszközre számítanak.

A kérdés persze az, hogy ezek milyen típusú készülékek lesznek, hiszen a Xiaominak nem rég jelent meg a két zászlóshajója, a Mi Note és Mi Note Pro, nem beszélve a középkategóriás Redmi 2-ről. Ami valószínűleg várható, az a 65 dolláros mobil bemutatása, de nem kizárt egy Windows 10-es telefon sem. Táblagépet sem dobtak piacra a Mi Pad 7.9 óta, szóval egy frissített, vagy egy 10,1 hüvelykes változat sem lenne elrugaszkodott gondolat. Ezek persze csak spekulációt, mindenesetre jövő kedden már biztosat lehet tudni.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Megérkezett a Xiaomi Redmi 2

    64 bites rendszerchipre váltott a Redmi, és több specifikáció is változott az 1s-hez képest, a kezdőár azonban verhetetlen maradt.

Hirdetés