Március 11-én, Indiában kezd a Samsung Galaxy A35 és A55

Hivatalos a két új A-szériás telefon indiai bemutatójának dátuma, egyelőre az európai startról nincs nyilvánosan elérhető információ.

Megerősítette a Samsung India, hogy március 11-én, helyi idő szerint délután fél háromtól lesz a Galaxy A35 és a Galaxy A55 bemutatója, az előzetes termékoldal pedig megerősít többet az elmúlt hónapokban a telefonokról kiszivárgott információkról. Ilyen például a keretből a jobb oldalon kissé kiemelkedő gombsziget, a fejlettebb éjszakai fotós algoritmus, az IP-védett ház és a Knox által védett szoftver. Az előzetes termékoldal megerősíti azt is, hogy a szoftveres támogatás marad a Galaxy A34-nél és A54-nél bevezetett, tehát négy Android főverzió-frissítést kap majd a két új telefon is, illetőleg öt éven keresztül érkeznek majd rájuk a biztonsági csomagok.

A két új készülékben használt SoC típusáról nem ejt szót az oldal, csak annyit ír, hogy erőteljes processzorral várhatók a telefonok. A pletykák alapján a Galaxy A55 az Exynos 1480, míg a Galaxy A35 az Exynos 1380 köré épül majd. A két telefon egységesen FHD+ felbontású és 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kaphat, de a Galaxy A35-ben 6,6 hüvelykes, míg az A55-ben 6,5 hüvelykes képátlóval, így jobb képpontsűrűséggel. Az 5000 mAh-s akkumulátor és a 25 wattos töltés is megegyezhet a két mobilban, de a Galaxy A55 kaphatja a komolyabb kameraszettet. Amint a magyar elérhetőségről lesz információnk, természetesen megírjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés