Már több mint hatmillió Mi Bandet szállított le a Xiaomi

A Xiaomi szóvivője pár nappal ezelőtt beszélt a gyártó eredményeiről, és nem meglepő módon újfent kecsegtető számokkal állt elő. A kínai vállalat eddig több mint 6 millió Mi Band készüléket szállított le, ami mindenképpen előremutató adat. A Xiaomi az aktivitásmérő karperec elkészítéséhez annak idején a Huami céggel állt össze, és Kínában mindössze 12 dolláros, azaz kicsit több mint 3 ezer forintos áron debütált a kiegészítő. Az akár ébresztésre is alkalmas kütyü energiahatékony Bluetooth chipet tartalmaz, így 30 napos üzemidőre is képes.

A Mi Bandnek köszönhetően az IDC piackutató cég szerint 24,6 százalékkal a Xiaomi már a második a karra helyezhető szerkezetek tekintetében. A részesedés a közeljövőben még tovább nőhet, hiszen a hírek szerint a kínaiak hamarosan egy okosórával is elő fognak rukkolni. A szintén a Huamival közösen gyártott masina állítólag minden eddigi megoldásnál vékonyabb lesz és a felhasználói élményre fog leginkább koncentrálni. A Mi Banddel kapcsolatos pletyka, hogy érkezik a második generáció, ami már NFC chippel is rendelkezni fog.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 1S

    Az új eszköz körülbelül 4500 forintnyi jüanért lesz megvásárolható, ráadásul pulzusmérő is került bele.

  • Bemutatkozott az Amazfit Pace 2

    A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.

Előzmények

  • Szétkapták a Xiaomi Mi 4i-t

    Az Indiában bejelentett, és egyelőre csak Ázsiában megvásárolható Xiaomi újdonságot a gyártó egyik vezetője kívülről-belülről körbemutatja.

  • Xiaomi Mi Band - aktivitásmérő a legegyszerűbben

    A Xiaomi ezúttal egy aktivitásmérővel próbálja megnyerni a felhasználók szívét és pénztárcáját. A végeredmény nem rossz, de lehet rajta még mit fejleszteni.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

Hirdetés