Már novemberben Android Nougatot kaphat az Elephone P9000

Noha a Moto G4 és az általunk is megelégedéssel tesztelt Moto G4 Plus voltak az első olyan készülék, amelyek korábbi Android verzióval indultak, de már megkapták a rendszer legújabb főverzióját, a kínai, jobbára B-Brand gyártók továbbra is kvázi rendszerfrissítési közelharcot vívnak az elsőségért. Lényegében mindenki azt ígéri, hogy az ő vásárlói lesznek az elsők, akik élvezhetik a 7.0-s Nougat vívmányait. Az UMi a karácsonyi szezont lőtte be, a Vernee már Android 7.0-val demózza a legfrissebb készülékét, míg a OnePlus is rendületlenül teszi közzé annak bizonyítékait, hogy rajta vannak az ügyön. Most az Elephone is beszállt a ringbe, mégpedig egy videóval, amin az általunk is közelebbről ismert P9000 már az új rendszerrel fut. Ígéretük szerint úgy, ahogy minden Elephone P9000 fog november közepétől.

Előzmények

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Elephone P9000 - hátrébb az agyarakkal!

    Az ázsiai csorda új, nyolcmagos SoC-kal és négy gigabájttal szerelt tagja papíron korrektül hangzik, élőben remekül néz ki, de valahogy mégsem halljuk az elefántdübörgést.

Hirdetés