Már 90%-nál jár az iOS 7

Hirdetés

Ugyan az iOS 7 megjelenésekor a felhasználók és a szakemberek egy része is fanyalgással fogadta az új felületet, ez nem tántorította el a tömegeket attól, hogy frissítsék iKészüléküket. Az Apple fejlesztői oldalának új beszámolója szerint már a kompatibilis eszközök 90 százalékán a hetedik generációs operációs rendszer fut (az viszont nincs részletezve, hogy a 7.0 - 7.1.2 közötti verziók mekkora szelettel rendelkeznek). Az adatokat az App Store hét napos mélyreható vizsgálatára alapozták.

Az iOS 6 így jelenleg 9%-on áll, vagyis még mindig vannak felhasználók, akiket nem győzött meg az Apple letisztult és színes felülete. Az iOS 6 és 7 mellett van még egy kis felhasználói bázis, aki még ezeknél is régebbi szoftvereket használnak. Mivel az iOS 8 nem hoz számottevő dizájnbeli változást, hanem inkább funkcionálisan jelent előrelépést, így valószínűleg a szeptemberben várható megjelenést követően még gyorsabban megtörténik majd a frissítés a mostani iOS-ről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Retina kijelzős iPad mini - bár mindig így lenne

    A második generációs, retina kijelzővel szerelt iPad mini elődjével ellentétben a legkorszerűbb hardverre építkezik, aminek köszönhetően kategóriájának egyik legjobbja.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • iOS 7 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb operációs rendszere nem csak az eddig megszokott ikonok külsejét cseréli le, hanem számos új funkciót is hoz magával.

Hirdetés