Május 31-én debütál a ZUK Z2?

Hirdetés

Néhány nappal azután, hogy a Lenovo fennhatósága alá tartozó, ám önálló cégként működő ZUK vezérigazgatója kijelentette: a hamarosan érkező, Z2 névre hallgató készülékben Exynos 8890 chipset dübörög majd, a Weibo oldalára egy érdekes kép került fel, ami inkább Qualcomm Snapdragon chipsetet vetít előre.


[+]

Arról viszont nem árulkodik az előzetes fotó (teaser), hogy pontosan milyen rendszerchipet jelenthet ez, a pletykagyárosok vagy a Snapdragon 652-re, vagy inkább a 820-ra mernének nagyobb tétben fogadni. Az sem kizárt, hogy kétféle változat lesz a termékből, vagyis régióktól függően fog Exynosszal vagy Snapdragonnal napvilágot látni a Z2. Ugyanilyen fontos információ viszont az, hogy kép tanúbizonysága szerint a ZUK újdonságáról május 31-én hullik majd le a lepel. A mobil egyébként 5 hüvelykesnél kisebb kijelzővel debütálhat, vagyis végre megint egy olyan eszközt kaphatunk, ami kompakt mérettel, mégis erős hardverrel rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

  • Jóváhagyta a TENAA a ZUK Z2-t

    A kínai hírközlési hatóságnál járt a készülék, amiről így nem csak képeket láthatunk, hanem a specifikációk is kvázi megerősítésre kerültek.

Előzmények

  • 6 GB RAM-ot kapott a ZUK Z2 Pro

    Snapdragon 820, 128 gigabájtos tárhely, AMOLED kijelző, ISOCELL szenzor, optikai képstabilizátor és egészségfigyelő szenzorok a számos érdekesség között.

  • Előzetes képen látható a ZUK újdonsága

    Valószínűleg a Z2 Pro figyelhető meg a nyálelválasztást elindító fotón, a hírek szerint a készülék a felső kategóriában versenyzik majd.

  • Snapdragon 650 és 652 lett a 618 és 620-ból

    A cél az átnevezéssel az, hogy a felső-középkategóriás Qualcomm SoC-ket könnyebben meg lehessen különböztetni a Snapdragon 615-ös és 617-es, előző generációs vonaltól.

Hirdetés