Hirdetés

Ma este megéri sokáig ébren maradni!

Akit érdekelnek a mobiltelefonos operációs rendszerek, netán kedvelte a Windows Mobile operációs rendszert, az - amennyiben teheti - ma mindenképp maradjon fent, éjjel ugyanis megjelenik a nagy bemutatónk a Microsoft Windows Phone 7-ről. Hogy miért pont éjfél után egy perccel? Azért, mert titoktartási szerződést írtunk alá a redmondi vállalatnak, október 21. napja előtt semmilyen tesztet nem rakhattunk ki a Mobilarenára sem a rendszerről, sem az arra épülő készülékekről. Éjfél után viszont már október 21. lesz, úgyhogy pöröghet a három videót is tartalmazó teszt!

(Aki a szerző nevén csodálkozik, ne tegye: Kindler András, korábban "holdmester" néven futó kollégánk új nevéről van szó, a régi ugyanis eleinte roppant elmésnek tűnt, de idővel meggondoltuk magunkat a viccességével kapcsolatban. András tehát a jövőben dr. Kind néven fog publikálni, egyrészt azért, mert ő egy nagyon kedves ember, másrészt azért, mert ezzel a betűnégyessel kezdődik a vezetékneve. - Bocha)

Azóta történt

  • Minden a Windows Phone 7-ről

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.

Előzmények

Hirdetés