Lollipop frissítést kapott a Doogee DG700

A Doogee középkategóriás, IP67-es szabványt teljesítő strapabíró okostelefonját nemrég teszteltük, a végeredmény egy megosztó, de egyedi formavilágú strapatelefon, ami az érdekes külső mögött egy jól ismert MT6582-es lapkakészletet rejt, az ára pedig az ilyen készülékek világában nem nevezhető túlzónak. A gyártó hivatalos oldalára nemrég felkerült egy rendszerfrissítés a a Titans 2-höz, ami az egész világon elérhető Lollipop verzión alapuló szoftvert takar. A kezelőfelületbe láthatóan nem nyúlt bele a gyártó, az Android 5.0-ra jellemző Material Design megmaradt a Doogee műhelyében is.


[+]

Bár a szoftver letölthető a kínai gyártó oldaláról, a telepítés előtt egy figyelmeztető feliratot olvashatunk, amely szerint a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal azokért a készülékekért, amik nem OTA (over the air) módon frissülnek, mivel ebben az esetben utólag nem ellenőrizhető vissza a telepítési folyamat, érdemes tehát várni pár napot, ha a DG700-unk még nem jelezte, hogy elérhető rá a Lollipop rendszerfrissítés.

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Lollipop rendszerbemutató

    A napokban debütált az Android 5.0 végleges verziója, a Lollipop, melyet az Android történelmének legnagyobb frisstéseként emlegetnek.

Hirdetés