LG Voyager és Venus: felébred a birtoklási vágy

Két olyan LG modellt mutatott be az amerikai Verizon, melyekről már korábban is láthattunk képeket és specifikációkat. A „Venus” névre keresztelt modell korábban VX8800 néven vált ismertté, ám a marketingesek a könnyebben megjegyezhető nevek mellett döntöttek. A Venus nem egy, hanem rögtön két előlapi kijelzőt is kapott, melyek közül a kisebbik érintés érzékeny és a készülék billentyűzeteként funkcionál méghozzá oly módon, hogy a virtuális gombok lenyomását finom rezgésekkel jelzi vissza.

A virtuális billentyűzet mellett a csúszkás kialakítású készülék hagyományos csúszkás gombsorral is rendelkezik. Az elsősorban zenére kihegyezett modell belső memóriája maximum 8GB kapacitású microSDHC kártyával bővíthető, mely bőséges tárhelyet jelenthet a legelvadultabb zenerajongók számára is. Képalkotás terén viszont meg kell elégedni a 2 megapxieles optika adta lehetőségekkel. A CDMA modells ajnos Európában nem kerül forgalomba.

A legnagyobb tudású LG modell az „Voyager”, mely szintén csak a tengeren túl lesz kapható. Nem egy, hanem rögtön két 240x400 képpont felbontású kijelzőt is tartalmaz, melyek közül a külső érintőkijelző, a belső pedig a kommunikátoroknál megszokott teljes QWERTY billentyűzet társaságában lakik.

A szintén CDMA hálózatokra tervezett, tehát hazánkban biztosan nem elérhető modell szintén 2 megapixeles kamerát kapott, melyhez a maximálisan 8GB kapacitású microSDHC kártyák bőséges tárhelyet biztosítanak. Az LG termékpolitikáját ismerve ezen modellek valamilyen inkarnációi biztosan megjelennek Európában is. Addig pedig marad a remény és a Viewty.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés