LG G3 Screen – NUCLUN lapkával

A májusban bemutatott G3 kissé átalakított változatával együtt mutatta be az LG első, saját fejlesztésű mobiltelefonos processzorát, mely a piaci trendeknek megfelelően nyolc magból építkezik. Az big.LITTLE elrendezése alapján négy 1,5 GHz-ig skálázható Cortex-A17 és ugyancsak négy 1,2 GHz-es Cortex-A7 feldolgozóegységeknek köszönhetően a NUCLUN névre keresztelt lapka nyers erő terén biztosan nem okoz majd csalódást, mint ahogy a 225 megabites letöltési sebességgel kecsegtető LTE-A modem is a száguldás szerelmeseinek készült.

Az LG processzora köré épülő leső készülék a szintén frissen leleplezett G3 Screen lesz, mely kissé nevével ellentétben épp 5,9 hüvelykes Full HD kijelzője kapcsán jelent némi visszalépést. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtató készülék más téren változatlan maradt, így OIS+ optikai stabilizátorral ellátott 13 megapixeles fő és 2,1 megapixeles előlapi kamerát, 2 GB RAM-ot, 32 GB tetszőlegesen tovább büvíthető belső tárhelyet és 3000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A fekete és fehér árnyalatokban piacra kerülő 157,8 × 81,8 × 9,5 milliméteres és 182 grammos LG G3 Screen ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Pad 8.0 4G - kellemes átmenet

    A dél-koreai gyártó tovább bővítette táblagépes portfólióját, egy 8 hüvelykes IPS kijelzővel, Snapdragon 400 SoC-vel szerelt masinát adtak ki.

  • Drágább lesz az G Watch R az elődjénél

    Dél-Koreában egy héten belül megkezdődhet a kerek óralapos LG G Watch R értékesítése, azonban a legújabb Android Weares okosóra többe fog kerülni elődjénél.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG F70 - nem csak a 4G miatt

    Középkategóriás, negyedik generációs hálózatokon is működő telefont kaptunk tesztre, ami sokban hasonlít az L70-re, de nem csak az LTE az eltérés.

Hirdetés