Hirdetés

LG blog: LTE-s mobillal bővül az Optimus széria

Az LG beerősített 4G-fronton, a dél-koreai gyártó a Mach LTE után újabb, a negyedik generációs hálózatokat is kezelő középkategóriás modellel jelentkezett. A nemrég bemutatott Optimus Regard első körben csak a Cricket szolgáltatónál lesz kapható; egy kedvező árú telefonról van szó, kategóriájának megfelelő hardverrel és 4G-támogatással. A mobil jelenleg 249 amerikai dollárba kerül, ami körülbelül 55 ezer forintot jelent.

A 110 x 60 x 11,4 milliméteres telefon borítása műanyagból van, a tömege 134 gramm. A kijelző képátlója 3,5 hüvelyk, a felbontása 320 x 480 képpontos, a pixelsűrűség így közelítőleg 165 ppi, az érintéseket kapacitív módon érzékeli, a védelemről Gorilla Glass üveg gondoskodik. A megjelenítő alatt a három szokásos kezelőszerv kapott helyet, a vissza, főképernyő és beállítások gombok szintén kapacitív technológiával dolgoznak. A hátlapon egy LED villanóval megtámogatott, 5 megapixeles autofókuszos kamera lapul, az előlapi fényképező VGA felbontású. Az elsődleges kamerával akár 1080p felbontású videók rögzítésére is van lehetőség.

A számítási műveleteket egy jelenleg ismeretlen típusú lapkakészlet végzi, mely egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzort és 1 GB RAM-ot tartalmaz. A belső tárhely mérete 8 GB, ezt microSD-kártyával lehet bővíteni. Az energiaellátásért egy 1700 mAh kapacitású akkumulátor felel. A telefonon Android 4.0 fut, a gyári felhasználói felületet természetesen az Optimus UI-ra cserélte a gyártó, a grafikai megújulás mellett tehát egy rakás extra szolgáltatásra is lehet számítani. Adatkommunikációs szempontból a már említett LTE mellé 3G, WiFi, Bluetooth és a-GPS jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés