Hirdetés

LG blog: két EISA díjat söpört be az LG mobilos kategóriában

22 ország 50 sajtóterméke választja meg a legjobb elektronikai eszközöket számos kategóriában. 1982-re nyúlik vissza a díj története, amikor öt fotós magazin főszerkesztője megválasztotta az év fényképezőgépét. 1989-ben már 10 magazin szerkesztősége vett részt ebben, ekkortól hívják EISA-nak (the European Imaging and Sound Association) a szerveződést, s ahogyan teltek-múltak az évek, úgy egyre több és több termékkategóriában választottak győztest.

2015-ben az LG több EISA-elismerést is besöpört. Házimozi tévé kategóriában a 65EG960V típusú tévé nyert, az okostévék között pedig a webOS-alapú 65UF950V került ki győztesen, mindkét készülék 65 inches képátlóval büszkélkedhet. A Mobilarena profiljába azonban két másik eszköz diadala illik jobban, ugyanis megválasztották az év legjobb hordható eszközét és a legjobb fotós okostelefont is.

Ez utóbbi kategóriát a G4 nyerte, az EISA indoklása szerint a három tengelyes optikai képstabilizátor, a lézeres autofókusz és a sötét környezetben is meggyőzően működő optika produkciója indokolja a rangos díj odaítélését. A szervezet külön kiemeli, hogy nem csupán az számított, hogy milyen fotós képességek jellemzik a G4-et, hanem az is, hogy az elkészült alkotásokat az eszközön milyen minőségben tudjuk visszanézni.

Az év legjobb hordható kiegészítőjének egy LG okosórát, a Watch Urbane-t választották meg. Az Android Wear platformot futtató, elegáns és minőségi anyagokból építkező okosórát mi is teszteltük. A kerek kijelzős, 320 x 320 pixeles felbontású eszköz azzal győzte meg az EISA-t, hogy minden helyzetben viselhető, miközben a hardver elég erős ahhoz, hogy bármilyen feladatot magabiztosan és gördülékenyen ellásson.

Az LG tavaly is elhozta a legjobb okostelefonos kamerának járó díjat, ami azt is jelenti, hogy az EISA szerint a G4-gyel újra olyan magasra tették a lécet, ami a koreai gyártónál címvédést jelentett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Watch Urbane - városjáró

    Kerek kijelzős, fémházas, friss Android rendszerrel érkező, decens óra a Watch Urbane, de meglehetősen drága és kissé vaskos.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés