Hirdetés

LG blog: Ismét a Hetes

Mint a kedves olvasók már megszokhatták, az LG blogban gyakori téma a gyártó Optimus szériája, tehát az egyes készülékek bemutatása, valamint azokhoz szoftverajánló. Ezen a nyomvonalon továbbhaladva mostantól bő három héten át lesz szó a sorozat legerősebb piacon lévő típusáról, az Optimus 7-ről.

LG Optimus 7

A készülékről részletes bemutatót már lehetett olvasni az oldalon, nem is egyszer - legutóbb pont az LG és a Mobilaréna közös játékának nyertese számolt be élményeiről - szóval én már nem eresztem bő lére a felvezetőt, csak pár gondolatban szólnék a késszülékről.

A Hetes összességében véve elég tetszetős darab, a „tepsiségét” remekül ellensúlyozza tizenegy és fél milliméteres vékonysága, a minőségérzeten pedig a jó összeszerelés mellett sokat dob a fém hátlap és a Gorilla Glass plexi, melynek hála kijelzőnk karcmentes maradhat.

Nehéz megkarcolni
Nehéz megkarcolni

Jelen alanyunk esetében az újdonsült tulajdonos ezúttal nem egy zöldre festett, poszterekkel körbedíszített műhelybe (Android) rendezkedhet be az első bekapcsolás után, hanem a Microsoft legújabb, szépen kicsempézett konyhájába (vagy fürdőszobájába, kinek mi jut eszébe a Windows Phone 7 kapcsán). Ha túltettük magunkat az előbbi, kissé talán erőltetett hasonlaton, túl kell jutnunk azon is, hogy itt már nem fogunk tudni annyit hegeszteni, bontani, fúrni és faragni, ugyanis a WP7 eléggé sok megkötés elé állítja felhasználóját és a fejlesztőket is. Cserébe a rendszer elképesztő gyorsaságával és többnyire intelligens megoldásaival kíván minket kárpótolni. Ebből a szempontból viszont igen érdekesnek ígérkezik a programokkal való bővíthetőség témaköre: vajon mit lehet elméleti és gyakorlati síkon megtenni a készülékkel, amire alapvetően nem képes? Többek közt ennek boncolgatására és (remélhetőleg) hasznos tanácsokra lehet számítani a következő pár hétben. Ezen időszak alatt elvileg megérkezik az operációs rendszer várva-várt frissítése is, melyről még nem sok konkrétum derült ki, a legbiztosabbnak a másolás-beillesztés funkció megjelenése tűnik.

A téma tehát adott, jöhetnek az esetleges kérdések a készülékkel kapcsolatosan, a mostani kedvcsináló után a következő bejegyzésben a szinkronizálással kapcsolatos teendőket és javaslatokat vesszük számba.

Inarus

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés