Hirdetés

LG blog: Fotópályázattal indul a G Flex 2 hazai forgalmazása

A G Flex 2 még a CES-en mutatkozott be, ott voltunk, videóra is vettük, hogy miképpen tűnnek el a karcok a hátlapról. A hajlított kijelzős csúcsmodell Full HD felbontással, Snapdragon 810-es chipsettel és lézeres autofókusszal érkezik, természetesen az LG-nél nagyon készülnek a modell hazai bemutatására. Ennek apropóján fotós nyereményjátékot hirdettek meg, ahol a fődíj egy G Flex 2.

Az ívelt kijelző nem csak az LG okostelefonos kínálatában kap szerepet, hiszen a koreai cég a tévék és a monitorok között is kínál hasonló megoldással rendelkező eszközöket. Ez adja az apropót a fotópályázathoz is, olyan képeket vár a zsűri, ahol a fotó valamifelé ívet örökít meg, legyen szó akár természetben található motívumról, akár épített megoldásról. A játék részletei itt találhatók, a pályázóknak mindösszesen annyi a dolguk, hogy a képeket az Instagramra töltsék fel a #LG_keresdazivet hashtaget használva.

Az LG munkatársait a győztes alkotások kiválasztásában Soós Bertalan fotós segíti majd, a fődíjat képviselő G Flex 2 mellett 10 LG ajándékcsomag is gazdára talál majd. Nevezni március 31-ig lehet, ezt követően öt napon belül eredményt hirdetnek az LG munkatársai.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • CES 2015: Kezünkben az LG G Flex 2

    A kiállításon ki tudtuk próbálni a koreaiak újdonságát, a hajlított kijelzős, öngyógyító hátlappal rendelkező csúcskészüléket.

Hirdetés