LG B2250: újabb extravékony mobiltelefon

A Motorola V3 óta a vékony telefon egyfajta imidzsépítésnek is számít. Az amerikai gyártó is sorra jelenti be egyre vékonyabb készülékeit, a Samsung nemrég a V3-ra kísértetiesen emlékeztető modellel rukkolt elő. Reggeli hírünkben a Siemens 12,9 milliméteres telefonja volt a főszereplő, most pedig itt van az LG üdvöskéje.

A B2250 hagyományos kialakítású telefon, melynek vastagsága 15mm. Ez nem az eddigi legkarcsúbb érték, de mindenképpen az élbolyban van vele a gyártó. A szögletes vonalak által átitatott formaterv alatt közepes technológia lapul. A háromsávos telefon GPRS képes, ám EDGE nincs benne.


15 milliméter

 

A 128x160 pixeles, 262 ezer színű kijelző szintén nem egy nagy durranás, miképp a hátlapon található VGA kamera sem az. A 40 szólamú polifonikus dallamok megszólaltatására képes telefon természetesen Java és MMS képes is. A vékonya készülék hátuljában 780 mAh-es telep dolgozik, amely elvileg 250 órás készenléti időt is biztosíthat.

Az LG B2250 szép telefon olyan felhasználóknak, akiknek nem kellenek extra funkciók, viszont a mobil fontos kelléke megjelenésüknek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés