Lenovo X2 a TENAA oldalán

Újabb készülék bukkant fel a TENAA, azaz a kínai hírközlési felügyelet oldalán. A jóváhagyást most egy Lenovo okostelefon kapta, ami vélhetően az idei IFA kiállításon leleplezésre kerülő X2 lehet. A gyártó legújabb terméke a leírás szerint két változatban lesz elérhető, az egyik az X2-CU, a másik pedig X2-TO modellnéven került említésre.

Az X2-CU-ba egy nyolcmagos processzort szereltek, mely minden valószínűség szerint a MediaTek műhelyéből kerülhet ki, az X2-TO viszont társánál jóval gyengébb specifikációval bír, ebben csupán egy 2,2 GHz-re skálázott kétmagos CPU kapott helyet. Ez egyébként az egyetlen különbség a két eszköz között, hiszen mindkettő 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel és 2 GB RAM-mal és 32 GB-os belső tárhellyel rendelkezik. Az X2 ezen kívül 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával büszkélkedhet, dimenziókat tekintve pedig 140,2 x 68,6 x 7,27 milliméterről beszélhetünk. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató jövevény hivatalos leleplezésére az IFA kiállítás keretein belül történhet meg.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Lenovo Vibe Z2 Pro

    Hathüvelykes QHD kijelzővel, Snapdragon 801 processzorral és 4K videofelvételi opcióval érkezik a Lenovo mindössze 7,7 milliméter vastag csúcsmobilja.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

  • Lenovo S750 - engedelmes védelem

    A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.

  • Lenovo A820 - kínai kvartett

    Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.

Hirdetés