Lencsevégre kapták a következő Nexus készüléket

Pár nappal ezelőtt már egy hivatalosnak tűnő kép látott napvilágot a hamarosan bejelentésre kerülő Motorola referenciamodellről, a Nexus 6-ról. A fotó viszont nem mindig adja vissza a valós külsőt, élőben például sokszor teljesen más benyomást keltenek a telefonok, így érthető módon már többen várták, hogy lebukjon valahol a masina. A türelem pedig rózsát, vagyis valós képeket teremtett, egy gyanútlan tesztelő kezében ugyanis lencsevégre kapták az újdonságot.

Élő képeken látható a Nexus 6

A Shamu kódnéven fejlesztett eszköz a képek tanulsága szerint megegyezik a korábban kiszivárgott fotóval, bár a feltehetően egy hölgy kezében lévő phablet formatervét egy tokkal próbálták meg elrejteni a világ elől.

Élő képeken látható a Nexus 6

A Nexus 6 már a legújabb, Android L operációs rendszerrel kerül forgalomba, specifikációs téren pedig szinte már biztosnak vehető az 5,9 hüvelykes QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelző, a Snapdragon 805 chipset, valamint a 13 megapixeles hátlapi kamera. Az két előlapi hangszóróval felvértezett referenciakütyü október végén, vagy november elején mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

Előzmények

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

  • Új Android még nincs, okosóra és olcsó okostelefon van

    Az idei Google I/O-n láthattunk már valamennyit az Android L-ből, de az okosórákra, az autós felhasználásra és a tévékre is nagy hangsúly került.

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés