Lehetséges, hogy ujjlenyomat-olvasót kap a Moto X (2015)

Elkezdtek szivárogni az információk és a képek a Moto X (2015)-ről, a múlt héten olvashattuk, hogy az 5,2 hüvelykes kijelzővel felszerelt variáns mellé egy 5,64 hüvelykes phablet is érkezhet, de ez utóbbi kizárólag amerikai Verizon szolgáltatónál jelenhet majd meg, a kisebbik kiadás természetesen több piacra is eljuthat majd.


[+]

A fenti képeken egy érdekes kivágás látható a kamera alatt, természetesen kérdéses, hogy ez csak a prototípus sajátossága, vagy esetleg valóban terveznek ide egy ujjlenyomat-olvasót. Amint további hírek érkeznek a QHD kijelzővel és Snapdragon 808 vagy 810 lapkakészlettel ellátott készülékről, arról igyekszünk majd azonnal beszámolni.

Azóta történt

Előzmények

  • Két új Moto X érkezhet idén

    Az egyik, szélesebb körben elérhető Motorola mobil 5,2 hüvelykes, a verizonos nagy testvér pedig 5,64 hüvelykes QHD megjelenítővel mutatkozhat be, számos hátlapi opcióval.

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

Hirdetés