Lamborghinid van? Nekünk meg Porschénk

Aligha véletlen, hogy a Honor akkor tette közzé Porsche Design előzetesét, amikor megjelent a Redmi K70 Lamborghini kiadása.

Egy fotós és mobilos cég összefogása nem szorul magyarázatra, ahogy egy menő, hajlítható telefon és egy divatcég kollaborációja sem. Ám a mobilos-autós kapcsolat azért már távolabbi – kivéve, ha a Geelyről és a tulajdonában lévő Meizuról van szó, mert ott a közös szoftverkód és ökoszisztéma, így pedig rengeteg megosztott funkció profitál a dologból, de a Xiaomi és a Huawei is érdekelt villanyautós vonalon.

Piacon a Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse
Piacon a Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse

A Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse nevű különkiadás ilyen szoros, autós kapcsolattal nem rendelkezik, különleges formájával mindenesetre végre forgalomba került Kínában, és nem bírta ki a Honor anélkül, hogy saját kollaborációjával elbüszkélkedjen.

A Porsche Design Huawei Mate RS
A Porsche Design Huawei Mate RS [+]

Mondjuk a tervezésben és divatban érdekelt Porsche Design Studio többé-kevésbé függetlenül működik a többségi tulajdonos Porsche AG szárnyai alatt, és a dizájn volt a középpontban a huawei-es partnerkapcsolat során is, amit a függetlenné vált Honor megörökölt.

Ilyen lehet a Honor Magic 6 Pro Porsche Design
A Honor Magic6 Porsche Design lehetséges formája nem hivatalos forrás szerint [+]

A minap le is bukott a Magic6 Porsche Design nemhivatalos renderképen, úgyhogy emiatt sem maradt túl sok oka a gyártónak titkolózni. Bhavya Siddappa, a Honor nemzetközi marketingkommunikációs vezére ezért közzétett egy kedvcsinálót, ami a nevezett különkiadás érkezésére elég erősen céloz.

Mivel pedig a Honor és a Porsche Design Studio a minap hosszabb együttműködés megkötéséről számolt be, ez csak az első készülék lesz várhatóan több autós témájú különkiadásból, mert azért ott van a háttérben egy legendás négykerekű.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés