Középkategóriás Lenovo mobil érkezett

Hirdetés

A Lenovo a világ harmadik legnagyobb mobilgyártója, azok után érték el ezt az előkelő helyezést, hogy a Motorola mobilos részlegét véglegesen felvásárolták. A kínai cég minőségi és kellemes hardveres felszereltségű telefonokkal rukkolt már elő a múltban, a CES kiállításon pedig többet között egy újabb középkategóriás terméket mutattak be. Az Lenovo A6000 fantázianévre keresztelt készülék egy 5 hüvelykes képátlójú, 720 x 1280 pixel felbontású IPS panellel rendelkezik.

Lenovo A6000

A hardveres erőt a 64 bites architektúrájú, 1,2 GHz-en pörgő négymagos (Cortex-A53 magok) processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 410 chipset biztosítja, a microSD kártyával bővíthető belső tárhely mérete 8 GB, RAM-ból pedig 1 GB jutott a motorháztető alá. Az előlapi kamera 2, a hátlapi fényképezőgép viszont már 8 megapixeles képek rögzítését teszi lehetővé. A két SIM foglalattal, 2300 mAh kapacitású akkumulátorral, valamint 4G/LTE támogatással érkező A6000 külföldön 169 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 45 ezer forintba (reálisan nézve itthon 55-60 ezer forint lenne) kerül majd, ami igencsak vonzó ajánlatnak számít, bár egyelőre csak Indiában lesz kapható.

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés