Korlátlan mobilnet a Pannontól is

Már kaphatóak a Pannon új, forgalmi korlát nélküli – promóciós – mobilinternet-csomagjai. A havi 5990 forintért elérhető Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomag bármely napon, bármilyen napszakban korlátlan forgalmi keretet biztosít. Azoknak, akik inkább munkaidő után használják az internetet, egy másik konstrukciót is kialakítottak: a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomag 3990 forintos havi díjért fizethető elő, és munkanapokon 21 és 7 óra között, hétvégén és munkaszüneti napokon pedig 0-24 óráig nyújt korlátlan forgalmi keretet, egyéb időszakban forgalmi díj megfizetése fejében vehető igénybe.

Újdonság, hogy a csomagok egyéves hűségnyilatkozat aláírásával is előfizethetők. A Pannon ebben az esetben is – ahogy a két évet vállaló ügyfeleknek – 0 forintért biztosítja az adatátviteli eszközt, de csak a kétéves időszakra szerződőknek jár a másik kedvezmény: az első 3 hónapban 0 forintos havi díj. Mindkét tarifacsomag 2008. november 11. és 2009. február 2. között megkötött új előfizetői szerződéssel vehető igénybe.

A Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagban foglalt forgalmi keret ugyan nem korlátozott, de a fájlcserélő, fájlmegosztó alkalmazások használatakor a szolgáltató limitálja a felhasználó rendelkezésére álló sávszélességet – áll a vállalat közleményében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés