Komoly sikereket vár az Xperia C3-tól a Sony

Az árkategória sztárja lehet a szelfilázat meglovagoló Xperia C3, állítja a Sony Mobile tajvani részlegének vezetője, Jonathan Lin. Felmérések szerint a fiatal női felhasználók körében igazán népszerű az önfotózás, és egy jól beárazott és küllemre is tetszetős készülék komoly sikereket érhet el a szegmensben.

5 megapixeles előlapi kamerával és előlapi LED-del érkezik az Xperia C3

Nos, a Sony Xperia C3 küllemével aligha lesz gond, igaz az 5,5 hüvelykes HD kijelző méretes készülékházat eredményez, így a célcsoport esetében alighanem egy táskában vagy retikülben fog pihenni a nagy képernyős szelfimobil, amely 5 megapixeles előlapi kamerát és előlapi ledes villanót kap, és 300 - 350 dollár körüli áron kerül értékesítésre. A C3 egyébként meglehetősen hasonlít az általunk a minap tesztelt Xperia T3-ra, amely hasonló hardveres képességekkel rendelkezik, valamivel kisebb kijelző kíséretében. A hazai megjelenésről és árról egyelőre nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés