Kiszivárgott pár képernyőkép az OxygenOS-ről

Hirdetés

Február 12-én érkezik a OnePlus saját rendszerfelülete, aminek premierjével a fiatal kínai gyártónak végre nem kell mások szoftverétől függenie, a Cyanogennel való együttműködés ugyanis Indiában jogi galibákat okozott, még ha a OnePlus nem is volt a dologért hibáztatható.

Flat ikonstílus jellemzi az OgygenOS-t

Az OxygenOS a most kiszivárgott képek szerint láthatóan követi a ma divatos flat ikonstílust és az egyszerű, geometriai háttereket, de az Android 5.0-ból megismert Material Design stílusjegyei is felfedezhetők a fakó színekben. Azt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy amikor az első OxygenOS ROM megjelenik a OnePlus One-ra, az kitkatos vagy lollipopos androidverzión fut-e majd, mindenesetre kíváncsin várjuk a végleges felületet mind a kinézet, mind pedig a funkciók szempontjából.

Azóta történt

  • A OnePlus One is Lollipopra vált

    A saját fejlesztésű OxygenOS Android 5.0-ás változata március 27-én, a lollipopos CyanogenMod 12S pedig március 30-án érkezik a OnePlus One-ra.

  • Május 28-án jön a HydrogenOS

    Az OnePlus nemzetközi piacra szánt androidos felülete, az OxygenOS után hamarosan érkezik a hazai környezetre fejlesztett HydrogenOS.

Előzmények

Hirdetés