Kiszivárgott képen a SmartWatch 3 és a SmartBand Talk

Hirdetés

Több gyártóval egyetemben a Sony is lázasan készül az idei IFA kiállításra, ahol jónéhány eszközt bemutatnak majd. Az új Xperia trió mellett a SmartWatch 3 és a SmartBand Talk eszközökről is lehullhat a lepel, legalábbis egy kiszivárgott kép tanúbizonysága szerint erre lehet számítani.

A szóbeszédek szerint az Android Wear operációs rendszer futtató Sony SmartWatch 3-ba egy 1,68 hüvelykes, 320 x 320 pixel felbontású kijelzőt szerelnek, a karóra pedig IP58-as védettséggel is el lesz látva. A SmartBand Talkról sem maradunk információ nélkül, a hordozható kütyü egy hajlított e-ink megjelenítőt kaphat, más eszközökkel pedig Bluetooth-on keresztül létesítene kapcsolatot. A japánok eseménye tehát meglehetősen izgalmasnak ígérkezik, bő két nap múlva már biztosan okosabbak leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés