Kisfilm járja körbe a Snapdragon 821-es Zenfone 3 Deluxot

Hirdetés

A Zenfone 2 sikereire épít a háromtagú Asus Zenfone 3 család, amelynek a legütősebb tagja kétségtelenül az 5,7 hüvelykes Deluxe. Ez az első olyan forgalomba kerülő mobil, amely kiszereléstől függően a Snapdragon 821-es SoC-t rejti a fémház alatt. A rendszerchipben két 2 gigahertzes és két 2,4 gigahertzes Kryo mag dolgozik, a grafikus feladatokat az Adreno 530 látja el, kiszereléstől függően pedig akár 128/6 gigabájtos változat is elérhető a tárhely/memória tekintetében.

A Deluxe igencsak mutatós lett, részben amiatt, hogy a szokásos, jobb antennajel-átvitel érdekében szükséges műanyag sávoktól sikerült megszabadulni. Nem hiányoznak a legütősebb Zenfone-ról az olyan nyalánkságok, mint a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, vagy a nagy felbontású hátlapi kamera. A 23 megapixeles Sony IMX318-as szenzort TriTech hibrid autofókusz és RGB fehéregyensúlyt javító szenzor kíséri el a fotózásra.

Zenfone 3 Deluxe hátulról, középen ujjlenyomat-olvasó
Zenfone 3 Deluxe hátulról, középen ujjlenyomat-olvasó [+]

A 3000 milliamperórás telepet Type-C USB kábellel, a Qualcomm QuickCharge 3.0 szabvánnyal villámgyorsan fel lehet tölteni. Zenfone 3 Deluxe az első piacokon augusztusban jelenik meg, hozzánk az év második felében jut el valamikor, és a 180-200 ezer forintos ársávban landolhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés