Kisebb frissítéseket kapott az iOS

Hirdetés

Elindult az iOS 9 legfrissebb, 55 megabájtos frissítése, a 9.3.3, ami kizárólag hibajavító és biztonsági réseket befoltozó verzióként van számon tartva, és egyáltalán kizárt, hogy az utolsó iOS 9 lesz, szeptemberben ugyanis érkezik a végleges iOS 10, aminek előzetese szintén frissült a minap. Az iOS 10 Developer Beta 3 már tartalmi újdonságokkal is kecsegtet, ilyen például a rezgéssel történő képernyőzár-visszajelzés, a Touch ID érintésére történő feloldás (aktív kijelző esetén), és a Siri beállításai között beállítható külsős, hangvezérelhető alkalmazások kezelése is.

Aki az iOS 10 fejlesztői bétáját használta eddig, az egy érintéssel frissíthet.
Aki az iOS 10 fejlesztői bétáját használta eddig, az egy érintéssel frissíthet. [+]

A jelenleg elérhető legfrissebb szoftvert mindenki vezeték nélkül, egy érintéssel telepítheti, a végfelhasználók az iOS 9.3.3-at, a fejlesztők pedig az iOS 10 Developer Beta 3-at kapják meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Az Apple mobilok 60%-án fut iOS 10

    Azt már megszokhattuk, hogy a jól ismert amerikai cég termékeire az androidos ütemnél jelentősen gyorsabban érkeznek a frissítések, persze almát körtével nem érdemes összehasonlítani.

Előzmények

  • Már kétharmados részesedéssel bír az iOS 9

    Az Apple legújabb operációs rendszerére rendkívül gyors ütemben frissítenek a felhasználók, az iOS 8 piaci szelete pedig ezzel együtt egyre jobban csökken.

  • Nincs visszaút, megjelent az iOS 9.0.2

    Az Apple már a második frissítést adta ki legújabb generációs operációs rendszerére, ezzel pedig bezárta az utat a régebbi szoftver felé.

  • Máris 20 százalékon áll az iOS 9

    Alig két napja jelent meg, mégis a kompatibilis készülékek egyötödén az almás szoftver legújabb változata fut.

  • Megjelent az iOS 9

    Ahogy azt az Apple a saját eseményén ígérte, immár elérhető az almás operációs rendszer legújabb változata, mely számos újdonságot hoz.

Hirdetés