Kis kijelzővel szerelt OnePlus 3 készülék tűnt fel?

A OnePlus éppen tegnap jelentette be egy blogposztban, hogy a készletek stabilitásának biztosítása érdekében augusztus 9-től szeptember 12-ig Hong Kongban és egyes európai országokban szünetelteti a OnePlus 3 értékesítését, így hazánkban is. Kelet-Közép Európa országaiból, a balti és mediterrán térségéből, valamint Írországból sem rendelhető a készülék, de például a holland, francia, vagy luxemburgi vásárlók is csalódottak lesznek a fenti határidő lejártáig. Az indok egyébként a minden, eleve optimista várakozást felülmúló érdeklődés. A köztes időben a cég igyekszik megnövelni a gyártási kapacitást, ezzel egy időben elindította egy raktárkészlet állapotáról tájékoztató, regisztráció alapú szolgáltatást.


[+]

Mindeközben a GFXBench adatbázisában felbukkant egy új, feltehetően OnePlus készülék specifikációja, ami feltételezések szerint a OnePlus 3 kompaktabb variánsa lesz. Elképzelhető, hogy a 4,6 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt készülék a OnePlus 3 Mini. Ez esetben viszont a kisebb kiadás nem jelent teljesítménycsökkenést, a rejtélyes készüléket is a Snapdragon 820 hajtja és szintén 6 GB rendszermemóriával büszkélkedhet 64 GB belső tárhely mellett. Ha ez valóban így lesz, a OnePlus még nagyobb érdeklődéssel találhatja szembe magát, mivel a phabletek elvitathatatlan sikere mellett láthatóan óriási igény lenne a kis kijelzős, kompakt, de prémium felszereltségű eszközökre is.

Update: Carl Pei (OnePlus CEO) Twitter bejegyzésben cáfolta az éppen csak felröppent feltételezést, bár a fenti adatok alapján kísérteties hasonlóság mutatkozik a OnePlus 3-mal. Mindamellett a rejtélyes specifikáció így is nagyon ígéretes a kis kijelző tükrében.

Előzmények

  • Rendbe teszi a hangminőséget a OnePlus 3 update

    A 3.2.2-es OxygenOS telepítőcsomag installálása után több dolog is a OnePlus 3 előnyére válik, például a videofelvételek eddig túlságosan megszűrt hangminősége.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés