Kis ízelítő videón látható a BlackBerry Leap

Miután kiderült, hogy a BlackBerry az előző negyedévben nyereséges volt, bár forgalma jelentősen csökkent, a vállalat most már az egyik legújabb készülékére, a Leapre koncentrál. ami még a barcelonai Mobile World Congress kiállításon került leleplezésre. A kanadaiak most egy rövid videót tettek fel a népszerű közösségi oldalra, melyen már működés közben látható a BlackBerry OS 10.3.1-et futtató Leap.

A masina belsejében egy már-már korosnak mondható Qualcomm Snapdragon S4 chipset teljesít szolgálatot, mely mellé 2 GB-nyi rendszermemóriát pakoltak. A belső tárhely mérete 16 GB, mely microSD kártyával tovább bővíthető. Az 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel ellátott szerkezet hátlapján egy 8 megapixeles kamerával lehet fényképeket készíteni, és adatkommunikációs szempontból is minden alapvető igényt kielégít majd a mobil. A Leap valamikor áprilisban kerülhet majd a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

  • BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb

    A kanadaiak új készüléke minden eddiginél jobban ötvözi a klasszikus mobiltelefonok és az okostelefonok előnyeit, amivel nem tudni, mekkora felhasználói bázist céloznak meg.

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

  • BlackBerry Z10 - erre megérte várni

    A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.

Hirdetés