Kínában mutatkozott be a Meizu MX5E

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt derült ki, hogy a hamarosan piacra lépő Meizu m3 note nagyjából 1099 jüanos áron debütál majd, ám nem ez az egyetlen, ami mostanság a gyártó háza táján történt. Kínában ugyanis bemutatkozott az MX5E, ami a tavaly kiadott MX5-nek egy új, gyengébb és olcsóbb változata. A készülék 1399 jüanba kerül, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 60 ezer forintot jelent.


[+]

Ezért az összegért egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt mobilt kapunk, méghozzá 3 gigabájtnyi rendszermemóriával, Mediatek Helio X10 chipsettel, nyolcmagos processzorral, utóbbinál már felismerhető a limitáció első foka, ugyanis a magok 2,2 helyett 2 gigahertzen ketyegnek. A testvérmodellnél látott 21 megapixeles kamerát sem hagyták meg, helyette egy 16 megapixeles fényképezőre kell számítani, elöl azonban továbbra is megtalálható az 5 megapixeles szenzor, valamint az ujjlenyomat-olvasó, és a 3150 milliamperórás akkumulátor kapacitását sem csökkentették. A termék egyelőre csak a világ legnépesebb országában érhető el, arról nincs információ, hogy Európában vagy itthon elérhető lesz-e.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Két új Micromax mobil érkezett

    A Canvas 6 és a Canvas 6 Pro, amik 5,5 hüvelykes és Full HD felbontású kijelzővel láttak napvilágot, a hardveres felszereltség azonban eltérő és érdekes.

Előzmények

  • 3500 milliamperórás teleppel érkezhet a Meizu m3 note

    Egy kiszivárgott poszter árulkodik az m2 note folytatásáról, amely a 16 gigabájtos változat árát is feltünteti.

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés