Hirdetés

Kiképzőtáborba ment a Power Armor 19T

Megirigyelte a FLiR hőkamerával szerelt 4G-s telefon az Armor 20WT tesztvideóját.

A strapatelefonok lételeme a szívós és tartós kivitel, de azért mi a tesztjeinkben igyekszünk velük kesztűs kézzel bánni, főleg, ha úgy is hibátlanul kezelhető az érintőképernyő. Megvannak ugyanis a piaci sztenderdek és minősítő tesztek a por-, víz-, ütés- és mindenálló kivitel vizsgáztatására, melyek közül az Ulefone Power Armor 19T beszerezte az IP68, az IP69 és MIL-STD-810H jelzőket, és vállaltan porálló, koszálló, homokálló, vízálló (30 perc, 1,5 méter) és ütésálló (másfél méterről betonlapra ejtve).


[+]

A masszív és erős plasztik ház 6,58"-es és 1080 x 2408 pixeles IPS panelt rejt 120 Hz-es képfrissítéssel és 1,1 mm-es Gorilla Glass 5 védőüveggel, a kameracsepp 16 megapixels. Hátul talán nem is a 108 megapixeles Samsung ISOCELL HM2 főszenzor a lényeg vagy az 5 megapixeles, 60x-os nagyításra alkalmas mikroszkópos kamera, hanem a 160 x 120 pixeles FLiR Lepton 3.5 hőérzékelő MSX technológiával és 5 megapixeles segédlettel az emberi szemmel látható, hagyományos színekért és részéletekért.

A 9600 mAh-s telepet Type-C porton 66 watton lehet gyorstölteni, Qi töltőn pedig akár 15 watton. A készüléket a nyolcmagos MediaTek Helio G99 chip hajtja meg 12 GB RAM és 256 GB-os, bővíthető tárolóval, a támogatott 4G-s frekvenciák között pedig megvan az errefelé esszenciális B20-as sáv, akárcsak az uSmart port mindenféle tartozéknak. Nem ezekkel ment persze a Power Armor 19T gyötréstesztre, ahol USB portjára négy irányból kétezerszer terheltek rá, gombjait pedig éppúgy százezerszer nyomták meg, mint érintőpaneljét.


[+]

A töltőkábelt ötezerszer húzták ki és dugták vissza, és ugyanennyiszer ejtették a telefont 10 cm-ről a padlóla, le. Másfél méterről és több szögből kétszázszor fogott talajt, az extrém hőmérsékleteket -20 és 55 fok között tesztelte, centrifugában pedig háromszáz alkalommal pörgött és bukdácsolt. Az LCD panelre 30, 60, 90 és 130 grammos acélgolyókat hajigáltak, kisebb hajlításra kétezerszer kényszerítették, másfél méter vízoszlop mélyére fél óráig helyezték és az akkumulátort 96 órán át stressz tesztelték. A termékoldal itt, megvásárolni pedig itt lehet.

Azóta történt

  • Darabokban egy Ulefone

    Nem könnyű akkora kárt tenni a Power Armor 19T-ben, hogy belássunk a házába, úgyhogy a gyártó szétszedte nekünk.

Előzmények

Hirdetés