Kijelzőkeret nélkül érkezhet a Meizu MX5

Hirdetés

A Meizu a Kínai Népköztrásaság 10 legnépszerűbb mobilmárkája közé tartozik, az m1 note és az MX4 a márka jelenlegi két legismertebb modellje. Ez utóbbi a gyártó tavalyi csúcskészüléke volt, 5,36 hüvelykes kijelzővel, 20,6 megapixeles kamerával és bivalyerős MediaTek lapkakészlettel. A készülék utódja már készülőben van, egyes hírek arról szóltak, hogy 41 megapixeles kamerát kaphat az MX5, de a home gombba épített ujjlenyomat-olvasó már szinte garantáltan az idei Meizu zászlóshajó részévé válik.

Így nézhet ki a Meizu MX5
[+]

Ahogy az a fenti renderelt képeken látható, az MX5 is valószínűleg beszáll a kijelző szélein lévő oldalkeretek drasztikus vékonyításába, ahogy azt az Oppo R7 és a ZTE Nubia Z9 esetén láthattuk. A legutóbbi hírek szerint az új Meizu csúcsmodell MediaTek lapkakészlettel, azon belül is az MT6795-tel érkezhet, ami egy nyolcmagos, 2,2 GHz-es processzorral fog dolgozni. A fenti képek hitelességét a gyártó nem erősítette meg, a hivatalos információk megjelenéséig valószínűleg meg kell várnunk június 30-át, amikor az m1 note 2-vel együtt bemutatkozhat a nagyközönség előtt a Meizu MX5 is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Ilyen lehet a "Meizu m2 note"

    Az m1 note még alig pár hónapos, a nyáron mégis érkezhet a folytatás, amely küllemre jobban fog hasonlíthat a Meizu csúcskészülékeire, mint a fényes felületű első note phabletre.

Előzmények

  • Kémfotókon a „Meizu MX5”?

    A Meizu újdonsága ujjlenyomat-olvasóval és fémkeretes házzal érkezhet a most közzétett kémfotók alapján.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés