Kígyózó sorok a Meizu MX premierjén

Hirdetés

Az Engadget helyi tudósítói szerint hosszú kígyózó sorok várták Kínában a Meizu MX január elsejei premierjét, noha a gyártó – tanulva a tavalyi tömeghisztériából – idén előre értesítette azokat, akik valóban át tudják venni ma az előjegyzett készülékeiket. A jóval kisebb tömeg tehát nem az érdeklődés hiányának, hanem a szigorúbb biztonsági előírásoknak és a nagyobb szervezettségnek köszönhető, mely révén a szűkösebb készletek ellenére is elkerülhetővé váltak a felesleges indulatok. Az 1,4 GHz-es kétmagos processzorral , 540x960 képpontos 4 hüvelykes megjelenítővel és 1080p felbontású videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamerával szerelt Meizu MX a kövezetező hónapok során Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést is kaphat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Négymagos Meizu MX – jövő májusban

    Átdolgozott kezelőfelülettel és Android 4.0 operációs rendszerrel érkezik a Meizu MX négymagos processzorral szerelt változata.

  • Bemutatkozott a Meizu MX

    Kétmagos Samsung processzorral, négyhüvelykes ASV kijelzővel, f/2,2 fényerejű optikával és BSI képérzékelővel érkezik a Meizu legújabb mobilja.

  • Újabb fotókon a Meizu MX

    Kapacitív gombokat és optikai optikai érintőpanelt kaphat a Meizu rövidesen érkező mobilja.

  • ICS frissítést kapnak a Meizu modellek

    A négymagos processzorral szerelt Meizu MX premierjét követően az elődjére is elérhető lesz az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés.

Hirdetés