Kétféle felbontású kijelzővel érkezhet az Xperia Z4

Hirdetés

A tajvani ePrice már többször látta el pletykák sorozatával a nagyérdeműt, most is ők csaptak le némi információmorzsára az Xperia Z4 kapcsán. A Sony valószínűleg a barcelonai Mobile World Congress alkalmával leplezi majd le legújabb csúcskészülékét, mely az előbb említett oldal szerint változattól függően (5,2 hüvelykes) Full HD és QHD felbontású kijelzővel kerülhet majd a boltok polcaira. Az ePrice tudni véli, hogy még előbbi globálisan, addig utóbbi csak Amerikában lesz majd elérhető.

Hogy tovább csigázzák a kedélyeket, a forrás szerint a Sony még tovább fejlesztette a készülék vízállóságát, így valószínűleg már minden csatlakozó és kimenet egy kis ajtócskával lesz elrejtve a külvilág elől. Az előlapi kamerának felbontását szintén növelni fogja a japán vállalat, ám pontos adat nem látott még napvilágot ezzel kapcsolatban. Az Xperia Z4 a hírek szerint Snapdragon 810 chipsettel kerül forgalomba, emellett pedig 4 GB RAM-ra, valamint Cat.6-os 4G/LTE támogatásra lehet számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Xperia Z4 a Postel oldalán

    Az indonéz hírközlés felügyelet jóváhagyásának megszerzése után a Sony rövidesen leránthatja a leplet az év elejére tervezett csúcsmodelljéről.

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

    A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.

Hirdetés