Hirdetés

Két, új típusú notch-csal szerelt Oppo is esélyes

A most felbukkant képeken egy szinte teljes előlapot kitöltő megjelenítővel szerelt Oppo készülék látható, ami szemből ugyanúgy lehet az Oppo F9 Pro, ahogy az Oppo R17. Úgy tűnik, a két eszköz kialakítása megegyezik, megkülönböztetni őket a hátlapi kettős kamerarendszer elrendezése alapján lehet majd. Azt tudjuk, hogy a 156,7 x 74 x 7,9 milliméteres Oppo F9 Pro 6,3 hüvelykes panelt és 3415 mAh-s akkumulátort kap, az R17-ről viszotn még mindig nincsenek konkrét információk.


[+]

Bár, nem az első eset, hogy felbukkan. Jelenleg úgy tűnik, az R17 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval várható, illetve az F9 Próval megegyező, mini-szenzorszigettel szerelt panellel. Az R9 Próra vonatkozó információk mellesleg a TENAA jóvoltából ismertek, viszont eddig azt feltételezték, hogy az az F17 lesz. A hivatalos előzetes óta viszont a kamerák miatt nyilvánvaló, hogy tévedés történt. A Weibón keringő pletykák szerint viszont az F17 10 GB RAM-mal érkezik, meglátjuk, ez mennyire lesz helytálló feltételezés.


[+]

Mindeközben pedig elérhetővé vált a különleges kameramegoldásáról híres Oppo Find X Lamborghini Edition is, amely potom 1500 dolláros áron pontosan ugyanazt tudja, mint a FInd X, viszont kisebb, 3400 mAh-s akkumulátorral. Cserébe a Super VOOC gyorstöltés fél óra alatt itt is 100%-ra tölti a telepet. A speciális kiadás 93 ezer forintos felár mellett fekete hátlapot, arany színű Oppo logót és Lamborghini jelvényt kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés