Két új Sony csúcsmodell érkezik hamarosan?

Hirdetés

A német Winfuture az egyik bolti partnerétől olyan információhoz jutott, hogy hamarosan, még a szeptemberi IFA előtt megjelenhet két új Sony csúcskészülék, amelyek az „S60” és az „S70” kódnevet kapták. Mivel ezeknek az eszközöknek a várható elérhetősége augusztus 18-ra esik, nem valószínű, hogy a Sony Xperia Z5-ről lenne szó, az ugyanis Berlinben mutatkozhat be.

Sony Xperia Z3+ kézben tartva
Az Xperia Z3+ (a képen) már megjelent, a Z5 pedig állítólag szeptemberben mutatkozik be. Akkor vajon milyen készülék(ek) startol(nak) el augusztusban? [+]

A Winfuture a hardverről, az operációs rendszerről vagy a képernyőről semmit nem tudott meg, azt viszont igen, hogy mindkét szóban forgó variáns 32 gigabájtos belső tárolóval érkezik. Az S60 fekete, fehér és sárga színben és 650 és 700 euró közötti árcédulával, míg az S70 fekete, fehér, arany és zöld színben startolhat el, 780 és 840 euró közötti végfelhasználó árral. A Winfuture azért biztos benne, hogy a fenti, szűkös információknak komoly valóságalapja lehet, mert az egyik online bolt, amellyel kapcsolatban vannak, EAN-vonalkódokkal is rendelkezik a készülékekhez. Azt egyelőre lehetelten megmondani, hogy az S60 és S70 név vajon hat, illetve héthüvelykes képátlóra céloz-e, mindenesetre már volt szó korábban az Xperia Z Ultra folytatásának érkezéséről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Hirdetés