Hirdetés

Két új Moto Mod érkezett

Idén két gyártó is úgy döntött, hogy újraéleszti a moduláris telefonok divatját, bár a pletykák szerint az LG az alul szétszedhető G5 után mégis visszatér a hagyományos kialakításhoz. A Moto Z széria hátlapjára pattintható kiegészítők jobban tetszettek a közönségnek, a konstrukció is jobban egyben maradt, és a népszerűségüket bizonyítja, hogy a modulok listája folyamatosan bővül, most két új csatlakozott a sorhoz.


(forrás: PhoneArena) [+]

Az egyik a morphie juice pack Battery Mod, ami egy készülékvastagító, műanyag kialakítású kabát, ami 3000 milliamperórás extra akkumulátorral megnöveli a Moto Z, a Moto Z Force vagy a Mozo Z Play kapacitását, ekképpen növelve az üzemidőt. Az amerikai Verizon szolgáltató 80 dollárért, azaz a kissé borsos 24 ezer forintért árulja.


(forrás: The Verge) [+]

A másik moduláris jövevény az Incipio Smart Car Dock Moto Mod, ami a nevének megfelelően egy autós dokkoló, ám több egy mágneses rögzítőszettnél, ami nyilván jól jön navigáláskor. Amikor a felhasználó dokkolja, automatikusan elindul az Android Auto szoftver az érintésmentes telefonkelekéshez, és ha van a gépjárműben kompatibilis rendszer, a hangszórók felett is átveszi a Moto Z az irányítást. Az Incipio üdvöskéje 65 dollárért, azaz 19 ezer forintért kerülhet kosárba.

Azóta történt

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

  • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

    Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

Előzmények

Hirdetés