Két új középkategóriás Elephone érkezik a közeljövőben

Hirdetés

Az Elephone két új készülékkel bővíti portfólióját, az S2 és az S2 Plus névre hallgató modellek külső és belső tekintetében is nagyon hasonlítanak egymásra, a különbség leginkább méreteikben keresendő. A hagyományos modell 5 hüvelykes kijelzővel bír, az S2 Plus azonban inkább a phablet kategóriába sorolható, ugyanis 5,5 colos megjelenítővel kerül piacra.

Elephone S2

Hardveres szempontból középkategóriás eszközökről beszélünk, MediaTek MT6735-tel várható mindkét példány, a RAM mérete 2 gigabájt lehet, belső tárolóegység terén pedig 16 gigabájttal számolhatunk majd. A kisebbik modell kijelzője 720x1280 pixel lehet, a nagy testvér felbontásáról azonban még nincs biztos információnk, vagy az S2 felbontását kapja, vagy Full HD panel kerül majd bele. Mindkét készülék Android 5.1-gyel startol majd el az Elephone honlapja szerint.

Elephone S2

A lapkakészlet támogatja az LTE hálózatokra való felkapcsolódást is, aminek segítségével remélhetőleg nem csak az 1800 MHz-es frekvenciájú hálózatokra kapcsolódhatunk majd, hanem a 800 MHz-es tornyokra is. Az áramellátásról az S2 esetében 2100 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, a nagy testvér 2600 mAh-s telepet kaphat. A pontos megjelenési dátum és az árazás még nem ismert, de egy jó árcímkével a piac kedvelt darabjává válhat az Elephone S2 és S2 Plus.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés