Két új Asus táblagép érkezett

Számos régi-új készüléket mutatott be az Asus a Computex nemzetközi szakkiállítás alkalmával, melyek egy része már a januári Consumer Electronics Show alkalmával is kiállításra került, mások pedig az idő előtt napvilágot látott információknak köszönhetően váltak ismertté. A két érdekesebb modell közül a Padfone S valójában az amerikai AT&T Wireless számára tervezett Padfone X globális piacokon jelen lévő változata lett, mely a szokásos konvertibilis kialakításnak köszönthetően telefonként és táblagépként egyaránt használható. Maga a telefonon 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 2,3 GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 13 megapixeles kamerával és 2330 mAh kapacitású akkumulátorral bír, míg a 8,9 hüvelykes táblagép-kabát 4990 mAh kapacitású saját akkumulátorral is rendelkezik.

A frissen útjára indított MeMO Pad 7 szintén nem nevezhető teljesen új készüléknek, bár a fülöp-szigeteki visszametszett változattól eltérően a nemzetközi kiadás szerencsére 1280 × 800 képpontos megjelenítővel érkezik, mely mellé 5 megapixeles fő és 2 megapixeles kamerát is kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Az új ASUS PadFone - végtelenbe zárva

    A tajvani gyártó újabb telefon-táblagép kombinációt készített, mely minden téren túlmutat elődjén, és megmagyarázza, miért jó ez a koncepció.

  • ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent

    A tajvani gyártó megint táblagéppel támad, amit a nagyon gyors és szép kezelőfelület, hosszú üzemidő és igazán kedvező ár jellemez.

  • ASUS MeMO Pad FHD 10 - full atom

    A tajvani gyártó újabb táblagéppel örvendezteti meg a leendő felhasználókat, hiszen nem csak árazásban, de tudásban, kijelzőben és sebességben is jól szerepel.

  • ASUS MeMO Pad 10 Smart - elérhető erőgép

    Az ASUS MeMO Pad 10 Smart első blikkre csak egy sima tablet, ám a Tegra 3-as belső és a kedvező ár sokak számára jelenthet potenciális lehetőséget.

Hirdetés