Készül a Memo Pad utódja

A komponensárak gyors eróziójának köszönhetően az egyre olcsóbb internettáblák műszaki felszereltsége is egyre erősebbé vált, hiszen ma már szinte csak kijelzőméretben és kamerában maradnak el a csúcsmodellektől. A Tajpejben megrendezésre kerülő Computex 2013 szakkiállításon az ASUS hivatalosan is leleplezi majd az alant is látható, Memo Pad HD nevű készülékét, mely az előzetes információk szerint mindössze nettó 169 dollárért, vagyis hazai áfá-t feltételezve bruttó 48 000 forintért lesz megszerezhető. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel rendelkező készülék 7 hüvelykes, 1280 x 720 képpontos kijelzőt, 1,6 GHz-es négymagos processzort, 1 GB RAM-ot, 16 GB belső memóriát és egyelőre ismeretlen felbontású előlapi kamerát kapott. Az ASUS új táblagépe az alap fekete és fehér változatok mellett kékben, sárgában és rózsaszínben is piacra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS Fonepad - kívül-belül atom

    A tajvani gyártó újabb, Atom belsővel szerelt érdekességgel kápráztatja el a közönséget, de az eddigi phablet kifejezést is teljesen átértelmezi.

  • ASUS MeMO Pad 10 Smart - elérhető erőgép

    Az ASUS MeMO Pad 10 Smart első blikkre csak egy sima tablet, ám a Tegra 3-as belső és a kedvező ár sokak számára jelenthet potenciális lehetőséget.

  • MeMo Pad – 149 dollárért?

    A Nexus 7 stílusjegyeiből építkező rendkívül alacsony árfekvésű héthüvelykes táblagéppel rukkolt elő az ASUS.

  • Ilyen lesz a Memo Pad 10

    Valószínűleg Barcelonában mutatja be az Asus a Memo Pad 7 megnövelt változatát, mely valójában egy régi-új ismerős.

Hirdetés