Készül a Lumia 530

A Lumia 520 minden kétséget kizáróan a Windows Phone sorozat legsikeresebb darabja, mely mérsékelt árához képest kiemelkedő felszereltségének és elegáns formatervének köszöneten mindenütt komoly népszerűségnek örvend. A tavaly februári premier óta a készülékből számos különböző variáció is készült, mely egy része csak regionális szolgáltatói kínálatban volt elérhető, míg a Lumia 525 az 1 GB-ra növelt operatív memóriájával hozott némi vérfrissítést.

A GFXBench katalógusában felbukkant RM-1027 jelű készülék nagy valószínűség szerint az alapmodell következő frissítése lesz, mely továbbra is 480 × 800 képponttos megjelenítővel érkezik majd, és grafikus gyorsítója is a jól megszokott Adreno 305 lesz. A várhatóan Lumia 530 néven leleplezésre kerülő jövevény egyéb paramétereiről egyelőre nincs információ, de a Microsoft jól láthatóan továbbra is mindent megtesz a százeurós árszegmens meghódítása érdekében. A piaci részesedés növelésével a szoftveres ellátottság is tovább javulhat, mely a platform szempontjából továbbra is kiemelt jelentőségű.

Azóta történt

  • Sajtóképen a Lumia 530

    Valamivel nagyobb fizikai méretű kijelzővel és virtuális kezelőszervekkel érkezik a Microsoft legolcsóbb Lumia modelljének frissített kiadása.

  • Készül a Lumia 530

    Egy vietnami online áruház kínálatában bukkant fel a Nokia 520 bejelentés előtt álló legújabb ráncfelvarrása.

  • Piacon a Nokia X2

    Az Android-alapú fejlesztések háttérbe szorítása ellenére a Microsoft végül mégis piacra dobta a Nokia X sorozatának korábban beharangozott második generációját.

  • Fotón a Lumia 730

    Felturbózott műszaki paraméterekkel érkezik a Carl-Zeiss optikával felvértezett Lumia 720 rövidesen leleplezésre kerülő utódja.

Előzmények

Hirdetés