Készül a Galaxy Tab 3 Plus LTE

Sokan arra számítottak, hogy a Samsung a Mobile World Congress során mutatja be a hatalmas felbontású kijelzővel szerelt Nexus 10 alapjaiból építkező saját táblagépét, ám végül csak a Galaxy Note 8 került leleplezésre. A Galaxy Tab 3 Plus LTE (GT-P8220) azonban nagyon is létező táblagép, mely nemrég a Bluetooth SIG oldalán is felbukkant, követve a korábban már jóváhagyott, modem nélküli T-P8200 változatot. A várhatóan 10,1 hüvelykes, 2560×1600 képpontos megjelenítővel szerelt készülék Európa számos régiójában piacra kerülhet, meghozzá kártyafüggetlen változatban és szolgáltató kínálatban egyaránt.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 10 - az éleslátás mestere

    A Google legújabb Nexus 10 névre hallgató táblagépe járt nálunk, mely brutális kijelzőfelbontással hívja fel magára a figyelmet.

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

  • Nexus 10 – papírforma szerint

    Az Egyesült Államokban tomboló hurrikán miatt csendben debütált a Samsung és Google kedvező árfekvésű, WQXGA megjelenítővel szerelt táblagépe.

  • Nexus 10 – 4 megapixeles kijelzővel?

    Pletykák szerint minden korábbinál nagyobb felbontású megjelenítővel érkezik a Samsung és a Google közös táblagépe.

Hirdetés