Késik a Meizu Pro 5 forgalmazása

Szeptember 23-án mutatta be a Meizu a Pro 5-öt, ami Exynos 7420 lapkakészletével igazi kuriózumnak számít, hiszen eddig kizárólag QHD kijelzőfelbontású Samsung eszközökben találhattuk meg ezt a bivalyerős, de melegedésre szerencsére kevésbé hajlamos lapkakészletet. A phableten lévő 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelző 1080p felbontású, ehhez pedig tárolóegység függvényében 3 (32 gigabájtos verzióhoz) vagy 4 gigabájtnyi (64 gigabájtos verzióhoz) memória tartozik. Az hátlapon található, 21 megapixeles kamera a Sony IMX230 szenzorával dolgozik együtt, az előlapi érzékelő 5 megapixeles. Az Android Lollipopot futtató eszköz Flyme 5-ös rendszerrel debütált, a gyártó pedig október 12-ére ígérte az első értékesítési napot.

Bemutatkozott a Meizu PRO 5
[+]

Sajnos ez nem fog megtörténni hétfőn, a gyár környékén (Guangdong) ugyanis jelenleg áradással küzdenek a helyiek, ami értelemszerűen a gyártásban is komoly korlátot jelent, a premiert tehát egy hónappal eltolták, csak novembertől lehet majd megvásárolni a csúcsphabletet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Hat napot késik, ajándékokkal érkezik a Meizu Pro 5

    A gyártó megerősítette, hogy Pro 5 névre hallgató high-end csúcskészülékük a korábbi hírekkel szemben csak pár napot késik, az előrendelők ráadásul másfél millió dollár értékű kompenzációban részesülnek.

  • Nemsokára bemutatkozhat a Meizu Pro 5 Mini

    Akinek túl nagy lenne a Meizu Pro 5, az a nem túl távoli jövőben jó eséllyel megvásárolhatja a kisebbik kiadást, az Exynos 7420 lapkakészletről viszont sajnos le kell mondani.

Előzmények

Hirdetés