Képernyőképek a HTC Lollipopjáról

Hirdetés

Azt már korábban lehetett tudni, hogy elméletileg a héten megérkezik a Lollipop frissítés a HTC Google Play Edition modelljeire, azonban arról eddig nem esett szó, hogy a Sense felülettel ellátott készülékek egészen pontosan mikor kapják majd az Android 5.0-t, eddig annyit nyilatkozott a vállalat, hogy február elejéig meg fog érkezni a frissítés. Ma viszont kiszivárgott néhány képernyőkép, ami már egy One M8-on futó nyalókás rendszert mutat, megfűszerezve természetesen a Sense 6 felülettel.

HTC Android 5.0 Lollipop Screen Shot HTC Android 5.0 Lollipop Screen Shot HTC Android 5.0 Lollipop Screen Shot HTC Android 5.0 Lollipop Screen Shot

Ahogy a fotókon látható, a zárolt képernyővel nem sokat babráltak tajvaniak, lényegében átültették olyan formában, ahogy a Google módosítatlan rendszerében található. Az alkalmazásváltó kártyanézetet kapott, az értesítési függönyben lévő gyorskapcsolóknál pedig hibridmegoldást választott a HTC. Más szoftveres változatásokról egyelőre nincs hír, ám legalább látszik, hogy a vállalat tényleg dolgozik a frissítésen, mely első körben a One M7-re és One M8-ra lesz elérhető, legkésőbb február első napjáig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés